Het assortiment accessoires toont het gepassioneerd kloppend hart van Beagle Bikes.

 

Johan is een zeer ervaren vakantiefietser en daarnaast een gepassioneerde bikepacker. Jorma is een even ervaren vakantiefietser en heeft onder andere een ruim twee jaar durende wereldreis ondernomen op zijn Santos. Alle accessoires voldoen aan onze hoge kwaliteitseis, en we kijken naar praktisch nut en gebruiksvriendelijkheid. Als het nieuwe producten betreft testen we deze in praktijk en zullen een eerlijke mening vormen. Als we al niet zelf in staat zijn om de spullen aan een grondige praktijktest te onderwerpen luisteren we naar de feedback van onze klanten, zoals Santos dat doet met haar fietsers.

 

De collectie in huis is daarom dan ook echt uniek. Uiteraard hebben we de bekende bewezen merken in huis, zoals bijvoorbeeld de tassen van Ortlieb en Vaude en de mooie spullen van KNOG, Topeak en Lezyne. Maar we gaan veel verder en importeren en selecteren ook de minder bekende merken en spullen, zoals bijvoorbeeld de Timberbell, de ultieme bel voor Bikepackers, Voilestraps, King Cage bidonhouders, Gilles Berthoud zadels, Revelate designs tassen, Vargo Bot setjes en nog zo ontzettend veel meer.

 

We bieden de speciale spullen aan in onze webshop en schrijven er uitgebreid over in ons Beagle Bikes universum. We gaan heel erg ver in het aanbieden van de perfecte oplossingen voor alle wensen. Kom langs en ontdek de wondere wereld van Beagle Bikes.