Cross Lite johan in Australie. Bikepacking.

Beagle Bikes Fiets en wandelbeurs.

De Fiets en wandelbeurs in Utrecht 1/2/3 maart 2019.

Beagle Bikes staat niet op de fiets en wandelbeurs aangezien onze winkel op nog geen 10 minuten afstand van de beurs ligt. We zijn dan ook gewoon open en nodigen iedereen uit die op de fiets en wandelbeurs is geweest en geïnspireerd is geraakt. Kom gerust langs voor een kop koffie en maak kennis met ons en onze prachtige collectie Santos fietsen. Bij Beagle bikes kunt u rustig bijkomen en is er tijd en ruimte voor een ieder. Om met het openbaar vervoer in minder dan 10 min bij Beagle Bikes te zijn kunt u de bus pakken op de diverse haltes onder Utrecht Centraal, oa 8, 28, 77, etc. Check 9292 ov.

Lezingen van Johan op de fiets en wandelbeurs

Overigens is Johan Blom, normaal enthousiast aan het werk bij Beagle Bikes wel aanwezig op de beurs om zijn kennis over het navigeren met de Smartphone met jullie te delen.

Cursus iPhone GPS-navigatie

De lezingen van Johan zijn op de volgende momenten te bezoeken:

  • Vrijdag 1 maart om 14.00 – 15.00 in zaal 8
  • Zaterdag 2 maart om 16.00 – 1700 in zaal 8
  • Zondag 3 maart om 14.00 – 1500 in zaal 8

Hij geeft al vele jaren cursussen over dit onderwerp en is zelf een gepassioneerde wereldfietser. Meer informatie over GPS cursussen van Johan kunt u vinden op gps en op de website van Johan zelf.

Johan is net terug uit het verzengend hete Australië, waar hij al bikepacked door heen gefiets heeft de afgelopen twee maanden, samen met Marijke. Over bikepacken geeft hij ook lezingen, zo ook bij Beagle Bikes.

Een mooi voorproefje kunt u bijwonen op de beurs op Zondag 3 maart in zaal 8 om 16.00 – 17.00 uur.

Limes route lezingen van Paulien van Gijn

We raden overigens ook de mooie Limes route lezing van Paulien met veel plezier aan. Ze heeft deze lezing ook bij ons gehouden en we kunnen met volle overtuiging zeggen dat het een mooie, eerlijke en humorvolle lezing is.

Vrijdag 1 maart in zaal 7 16.00 – 17.00
Vakantie fietsen Paulien Limes routeZaterdag 2 maart in zaal 7 15.00 – 16.00
Zondag 3 maart in zaal 7 11.00 – 12.00

we wensen iedereen heel veel plezier toe op de beurs en hopen jullie ook in ons fiets paradijs aan te treffen, als mooie afsluiting of start van de dag.

Groeten,

Johan en Jorma

 

Geen reactie's

Geef een reactie