De Fiets en Wandelbeurs

De Fiets en Wandelbeurs in Utrecht op vrijdag 28, zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020

Dit weekeind is het zover, de Fiets- en Wandelbeurs zal weer neerstrijken in de jaarbeurs in Utrecht. Talloze fiets- en wandelenthousiastelingen zullen onze stad aandoen. We verheugen ons er heel erg op aangezien we niets leuker vinden dan mensen te infomeren en te enthousiasmeren omtrent Santosfietsen. We doen dit eigenlijk het hele jaar door en met niet aflatende energie en plezier. Beagle Bikes is natuurlijk volop aanwezig op de Fiets- en Wandelbeurs om onze kennis en passie te delen.

Beagle Bikes UtrechtDat komt omdat we heel erg veel hebben gefietst en deze voorliefde voor fietsreizen tot uiting komt in alles waar we voor staan. Theoretische kennis gebundeld met heel erg veel praktijkervaring. Bij Beagle Bikes doen we eigenlijk alles met de fiets; woon-werk, reizen en zelfs transport (met de Bob Yak). We geloven in advies dat is gestaafd door zowel theorie als praktijk. We proberen hier het kaf van het koren te scheiden, de oppervlakkige trends van de echt goede innovatie.

Jorma staat drie dagen in de Santos stand (2.B.36) en Johan bij de GPS stand. De Santos stand ligt aan het testparcours en dus zijn we uitstekend in de gelegenheid om behalve mensen te vertellen hoe goed en mooi Santos fietsen zijn, dit ook daadwerkelijk te laten ervaren op de fietsen zelf.

We nodigen iedereen van harte uit langs te komen en volop te komen genieten.