Bikepacking is voor de avonturiers. Santos heeft de ultieme fietsen voor deze daredevils. Bij Beagle bikes zijn we ervaringsdeskundig en hebeen alles in huis voor de bikepacker.

De 4.29

Santos mountainbike 4.29De 4.29 is een Mountainbike, maar eigenlijk meer dan dat door alle mogelijkheden is het een absolute all-round adventure bike. Het is een hele robuuste en onderhoudsarme fiets die in combinatie met de Pinion of Rohloff en riem de meest barre omstandigheden aankan. Lekker fietsen in alle omstandigheden: smerig, nat, droog en stoffig, het maakt de 4.29 niet uit. Het frame is intelligent ontworpen en laat ruimte voor een brede waaier aan keuzes. Perfect voor de eigenzinnige avonturier.

 

Brede banden of toch lekker smalle asfaltbandjes, schijfremmen of FIRMtech velgremmen, vering of niet, Pinion, Rohloff of Derailleur en zo gaat de lijst nog wel even door. Met de 4.29 haal je een dijk van een fiets in huis die gemakkelijk is samen te stellen naar wens. maar ook gedurende het jaar is aan te passen: een heerlijke woon-werkfiets en als de vakantie is aangebroken een bagagedrager erop en gaan. Uiteraard hebben we diverse versies van de 4.29 in huis en kun je de fiets komen bekijken en testen. Deze mountainbike kun je natuurlijk heerlijk in de buurt testen op mountainbike-routes op de Utrechtse Heuvelrug. We adviseren je ontzettend graag met het maken van alle keuzes. De prijs is een vanaf prijs en afhankelijk van de keuzes die je maakt.

Prijzen

Rohloff Riem velgrem – v.a. €6190,-
Rohloff Riem schijfrem – v.a. €6545,-
Pinion Riem schijfrem – v.a. €7015,-

+ Multifunctioneel

+ Sportief

+ Diverse aandrijving is mogelijk (Rohloff, Pinion, derailleur)

+ Schijfremmen en FIRMtech-remmen zijn mogelijk

+ Ruimte voor brede banden (max. 60 mm)

– niet 100% “dedicated” frame