Reizen op de fiets is puur en indrukwekkend. Santos fietsen zijn de beste reisfietsen en bij Beagle bikes hebben we een brede collectie

De Travelmaster 2.9

De Travelmaster 2.9

 

De Travelmaster 2.9 is de meeste robuuste reisfiets van Santos. Deze fiets is een echte onverwoestbare pakezel. Geen bestemming is te gek met deze eigenzinnige vakantiefiets. De fraaie gebogen bovenbuis heeft de fiets de bijnaam “Dromedaris” opgeleverd. Deze bijzondere bovenbuis zorgt ervoor dat er comfortabele dikke 29-er banden inpassen. Maar ook een verende voorvork, terwijl de instaphoogte geen probleem is. De Travelmaster 2.9 kan ingezet worden op elk terrein en is zodoende een perfecte keuze voor de sportieve woon-werk rijder, die ook fietsvakanties onderneemt. Of u nu naar de Veluwe gaat, de gravelwegen in Noord Amerika of het uitgestrekte ruige Patagonië, de Travelmaster 2.9 vormt een comfortabele en betrouwbare partner.

De kern eigenschap van de Travelmaster 2.9 is comfort, niet in de minste plaats door de ruimte voor de dikke grote banden. Uiteraard is de fiets op te bouwen op vele manieren, zoals alle fietsen van Santos. Maar uitgangspunt is natuurlijk betrouwbaarheid en onderhoudsarme onderdelen. Zo kun je kiezen uit de Duitse Rohloff of de Pinion, beide gesloten systemen van extreme kwaliteit. De riem is uiteraard ook een optie, wederom een keuze voor zorgeloosheid.

Santos heeft in samenwerking met Tubus de perfecte bagagedrager ontworpen; de Santos travelrack. Oersterk en tevens de perfecte houder voor de extra brede spatborden. Hierdoor is het verleden tijd dat de reiziger tot stilstand komt omdat er klei is blijven steken in de krappe ruimte tussen band en spatbord. Kom langs bij Beagle Bikes om kennis te maken met deze prachtige eigenzinnige Santos pakezel. We adviseren je ontzettend graag met het maken van alle keuzes. De prijs is een vanaf prijs en afhankelijk van de keuzes die je maakt.

Prijzen

Rohloff Riem Velgrem – v.a. €5545,-
Rohloff Riem Schijfrem – v.a. €5935,-
Pinion Riem Velgrem – v.a. €6680,-
Pinion Riem Schijfrem – v.a. €7065,-
Rohloff Riem Velgrem Pendix – v.a. €8015,-
Rohloff Riem Schijfrem Pendix – v.a. €8590,-

+ Sterk

+ Stabiel

+ Veel keuze mogelijkheden

+ Verschillende banden maten mogelijk

+ Veel nokjes, dus naar eigen inzicht in te richten

–  Relatief zwaar