Lezing Dwars door de Balkan – 15 Juni

Beagle bikes organiseert in samenwerking met de Stichting Europafietsers een presentatie van de relatief nieuwe fietsroute Dwars door de Balkan

Een route door minder bekend, maar zeer veelzijdig gebied. De fietstocht leid je door Noord-Italië, Slovenië, Kroatië, Bosnië Herzegovina, Montenegro en Albanië. De variatie aan culturen, de rijke geschiedenis en het prachtige afwisselende landschap maakt de route tot één van de meest interessante van Europa. Meer info over de route vind je op de website van de Europafietsers.

Meer over de route is te vinden op de website van de Europafietsers

Woensdagavond 15 Juni, 19:30 – 21:00. Fysiek én online!

De presentatie zal gegeven worden door de makers van de route: Gerrit en Betty Koelewijn. De presentatie is gratis en zal bij Beagle Bikes (Wittevrouwenstraat 42 in Utrecht) worden gegeven op 15 Juni, van 19.30 tot 21.00. We gaan de lezing ook live uitzenden middels ZOOM, zodat je vanuit thuis mee kunt kijken en luisteren. Middels een moderator kunnen zoom-deelnemers vragen stellen via de chat.

Geef je op middels onderstaande knop waar je aan kunt geven of je fysiek aanwezig wilt zijn of liever wilt meedoen via zoom. Er zijn geen kosten aan deze lezing verbonden.