Lezing Dwars door de Balkan – november 2021

Beagle bikes organiseert in samenwerking met de Stichting Europafietsers een presentatie van de relatief nieuwe fietsroute Dwars door de Balkan

Een route door minder bekend, maar zeer veelzijdig gebied. De fietstocht leid je door Noord-Italië, Slovenië, Kroatië, Bosnië Herzegovina, Montenegro en Albanië. De variatie aan culturen, de rijke geschiedenis en het prachtige afwisselende landschap maakt de route tot één van de meest interessante van Europa. Meer info over de route vind je op de website van de Europafietsers.

Het boekje is sinds april 2020 te koop, maar weinig zullen hem al gereden hebben vanwege corona. De presentatie zal gegeven worden door de makers van de route: Gerrit en Betty Koelewijn. De presentatie is gratis en zal bij Beagle Bikes (Wittevrouwenstraat 42 in Utrecht) worden gegeven op ? november, van 19.30 tot 21.00.

Meer over de route is te vinden op de website van de Europafietsers

Donderdagavond ? november, 19:30 – 21:00. Fysiek én online!

De lezing wordt gegeven in de winkel van Beagle Bikes, Utrecht. Wegens corona mogen daar echter maar een paar toehoorders bij aanwezig zijn. Daarom gaan we de lezing ook live uitzenden middels ZOOM, zodat je vanuit thuis mee kunt kijken en luisteren. Middels een moderator kunnen zoom-deelnemers vragen stellen via de chat.

Geef je op middels onderstaande knop waar je aan kunt geven of je fysiek aanwezig wilt zijn of liever wilt meedoen via zoom. (Middels een loting bepalen we wie er in de winkel bij kan zijn.) Er zijn geen kosten aan deze lezing verbonden.