Lezing Balkan kustroute – 8 juni

Beagle bikes organiseert een lezing over de relatief nieuwe fietsroute de Balkan kustroute. Deze route loopt van Triëst in Italië langs de kust van Kroatië, via enkele eilanden en steden als Split en Dubrovnik, een stukje door Bosnië-Herzegowina, en dan via Montenegro en Albanië naar Igoumenitsa in noord-Griekenland.

Er zit heel wat klimwerk bij, maar de te overwinnen hoogtes zijn doorgaans niet zo groot. In de zomer kan het warm zijn, maar dat geldt vooral voor juli en augustus. En er zijn nog sporen van de oorlog in twee korte secties van deze route. Maar buiten dat is het een gebied om met veel genot te bereizen, temeer daar het gelukt is om de soms erbarmelijk drukke kustweg te mijden. Meer info over de route vind je op de website bikelike.nl/balkan en op de website van de uitgeverij Cycling Europe.
 

Woensdagavond 8 juni, 19:30 – 21:00. Fysiek én online!

De presentatie zal gegeven worden door de maker van de route: Erik van den Boom. De presentatie is gratis en zal bij Beagle Bikes (Wittevrouwenstraat 42 in Utrecht) worden gegeven op 8 Juni 2022, van 19.30 tot 21.00. Daarnaast zenden we de lezing ook live uit middels ZOOM, zodat je desgewenst vanuit thuis mee kunt kijken en luisteren. Er zijn een beperkt aantal plekken in de winkel beschikbaar, dus wees er snel bij. Middels een moderator kunnen zoom-deelnemers vragen stellen via de chat.

Geef je op middels onderstaande knop waar je aan kunt geven of je fysiek aanwezig wilt zijn of liever wilt meedoen via zoom. (Middels een loting bepalen we wie er in de winkel bij kan zijn.) Er zijn geen kosten aan de lezing verbonden.