Lezing European Divide Trail – 21 December

7600km Van Noordkaap tot Algarve

Dion fietste deze zomer samen met zijn hond Kesho de European Divide Trail. Een gewaagd plan, je herdershond van 30 kilo in een fietskar meenemen over ’s werelds langste offroad-bikepacking trail, maar al snel bleek het een succesformule voor avontuur. Als team wisten ze de 7600 kilometer lange trail van Noorwegen naar Portugal in 5 maanden tijd af te leggen.

Hij deelt zijn highlights van het fietsen van deze relatief nieuwe Bikepacking trail en welke uitdagingen en obstakels ze onderweg tegen zijn gekomen. Daarnaast vertelt hij over het voorbereiden van zijn hond op het langdurig fietsen en (wild)kamperen, welke aanpassingen fiets en bepakking nodig hadden en wat ‘dogpacking’ volgens hem zo uniek en waardevol maakt voor zowel de fietser als voor de hond.

Woensdagavond 21 December, 19:30 – 21:00. Fysiek én online!

De lezing wordt gegeven in de winkel van Beagle Bikes, Utrecht. Je kunt fysiek aanwezig zijn of je kunt online via zoom kijken en luisteren. Middels een moderator kunnen zoom-deelnemers vragen stellen via de chat.

Geef je op middels onderstaande knop waar je aan kunt geven of je fysiek aanwezig wilt zijn of liever wilt meedoen via zoom.