Maud Jansen neemt je mee op haar reis door Zuid-Amerika – 26 oktober

Van het einde van de wereld in El Calafate tot de zout hoogvlaktes van Bolivia

Maud nam in 2019 een sabbatical en fietste toen in drie maanden van Nederland naar Albanië. Eenmaal weer thuis, had ze de smaak te pakken. Ze besloot haar baan op te zeggen en is sindsdien naar Portugal, Zwitserland en Italië gefietst. Vloog met haar fiets vanuit het winterse Italië naar Lanzarote om alle Canarische eilanden te verkennen en te genieten van de warmte.

In december 2022 is Maud begonnen met fietsen in Chili om een half jaar later op de zoutvlaktes in Bolivia te eindigen. Deze avond neemt ze ons mee op de prachtige reis die ze gemaakt heeft. De focus van haar lezing zal liggen op:

-ervaringen van haar allergrootste blunders tijdens (alleen) op reis zijn en wat ze daarvan geleerd heeft.

– wat haal ze uit het fietsen en waarom werkt het zo verslavend om op reis te zijn? 

Onderweg ruilde ze af en toe haar fiets in voor wandelschoenen om gletsjers, meren en toppen te beklimmen. Ze kwam andere fietsers tegen, fietste samen en alleen. Kampeerde op prachtige plekken en sliep bij mensen thuis. Benieuwd naar haar verhaal?

Donderdagavond 26 oktober, 19:30 – 21:00.

De lezing wordt gegeven in de winkel van Beagle Bikes, Utrecht. Je kunt fysiek aanwezig zijn of je kunt online via zoom meedoen. Middels een moderator kunnen zoom-deelnemers vragen stellen via de chat.

Geef je op middels onderstaande knop waar je aan kunt geven of je fysiek aanwezig wilt zijn of liever wilt meedoen via zoom.