Lezing WeLeaf op Wereldreis – 18 november

 

DE LEZING GAAT HELAAS NIET DOOR WEGENS DE AANSCHERPING VAN DE CORONAMAATREGELEN.

In 2016 vertrokken Zoë en Olivier met de fiets vanuit Amsterdam, op wereldreis met de fiets! Drie jaar later hebben ze meer dan 35.000 kilometer op eigen kracht afgelegd. Ze fietsten naar het einde van de wereld, en trokken daarna terug richting het noorden, wandelden 1.000 kilometer op de AT en legden 1.200 kilometer in de kano af. Ontdek hun reisverhalen, route, statistieken en hun volgende grote plan, Skate Tracks.

Hoe maken we avontuur onderdeel van ons leven? Hoe starten we een droom? En waarom zo afzien? Kom luisteren! De lezing op 18 november is onderdeel van de tour die Zoë en Olivier in oktober houden door Nederland en België, om hun boek Op Eigen Kracht te presenteren. Zie ook hun website weleaf.nl voor een overzicht van hun boektour. 

Donderdagavond 18 November, 19:30 – 21:00. Fysiek én online!

De lezing wordt gegeven in de winkel van Beagle Bikes, Utrecht. Je kunt fysiek aanwezig zijn of je kunt online via zoom kijken en luisteren. Middels een moderator kunnen zoom-deelnemers vragen stellen via de chat.

Geef je op middels onderstaande knop waar je aan kunt geven of je fysiek aanwezig wilt zijn of liever wilt meedoen via zoom. Er zijn geen kosten aan deze lezing verbonden.

DE LEZING GAAT HELAAS NIET DOOR WEGENS DE AANSCHERPING VAN DE CORONAMAATREGELEN.

 

Meer info over Zoë en Olivier (WeLeaf.nl)

Olivier groeide op in België, studeerde burgerlijk ingenieur in Leuven en verliet in 2010 het moederland om zijn liefde (Zoë) te volgen naar Nederland. Daar werkte hij als asset manager, verantwoordelijk voor alle wegen en openbare verlichting in Rotterdam. Het schrijven zit hem in de genen. Daarnaast ontwikkelde hij zijn fotografie- en filmskills in zijn vrije tijd, met als hoogtepunt het winnen van een travelvideo contest. Voor Fox Travel mocht hij promotie video’s maken in Zuid Afrika. Nu laat hij zijn veilige thuis haven achter zich en verkiest het avontuur in zijn nieuwe functie als wereldreiziger..

Zoë groeide op in Breda. Haar ouders hebben de ‘reishonger’ er met de paplepel in gegoten. Gemaakt in Jamaica en vanaf het eerste levensjaar op sleeptouw naar verre bestemmingen, vertrok Zoë al met 16 jaar op soloreis. In Rotterdam volgde ze de studie Industrieel Product Ontwerpen, waar ze haar eigen idealen ontdekte in duurzaamheid. Gelijktijdig trainde en woonde Zoë in Amsterdam om te werken aan haar grote sportcarrière. Twee jaar speelde Zoë voor het Nederlands Sevens Rugby Team. Het laatste half jaar combineerde ze dit met het opzetten van duurzame projecten en het ontwikkelen van haar grafische talenten. En nu op naar de volgende droom, als wereldreiziger opzoek naar transitie pioniers!

We sluiten een deal: ‘Als ik tot het zuiden fiets, zeil jij mee over de Atlantische Oceaan.’ Het is het begin van een onwaarschijnlijk avontuur zonder eindbestemming, zonder einddoel en zonder tijdslimiet. Een avontuur van 40.000 kilometer over de aardbol, aangedreven op eigen kracht. We fietsen, zeilen, wandelen, kanoën, skiën en skaten van verlaten wegen naar pure wildernis, van keukentafels naar ongekende gastvrijheid, van tranen naar trotse overwinningen, van slaande ruzies naar intens geluk.

Zij schreven een boek over hun avonturen, “Eigen kracht”. Het boek is een levenslustig verhaal van wat er gebeurt als we onze comfortzone verlaten op weg naar het onbekende. De beloning is een uitzonderlijke zelfontdekking en nieuwe blik op de wereld. Een wereld vol liefde en goede mensen. In dit boek maak je kennis met onze onvergetelijke reis en ontmoetingen met het onbekende, en het is een inspiratieverhaal om bij weg te dromen, vol praktische tip om jouw eigen dromen waar te maken.

Bekijk hun mooi vormgegeven website weleaf.nl met heel veel informatie en praktische tips over hun reizen.

Blader ook alvast door het inkijkexemplaar van hun boek Op Eigen Kracht.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.