Lezing Naar de Noordkaap – 7 oktober

Eveline Bremmer geeft een lezing over haar solo-fietstocht naar de Noordkaap. “Je bent 17 en bedenkt naar de Noordkaap te fietsen… 30 jaar later wordt dit werkelijkheid. Het begint met een kopietje uit de Bosatlas, een globale route met een pijl bij de Noordkaap, dáár wil ik heen!”

De route is ongeveer 4000 kilometer. Eveline volgt de verrassende Jutlandroute door noord Duitsland en Denemarken, via de boot vanuit Frederikshavn kom zij in Gothenborg. Via Mora fietst zij over rustige wegen naar Östersund om Midsommar te vieren, dat liep niet helemaal volgens plan…. Na Östersund komt ze in Noorwegen, waar ze in Stiklestad het graf van Olav bezoekt, om verder noordwaarts langs de kust te fietsen.

Zon, regen, kou, en sneeuw… maar vooral in Noorwegen is het iedere dag fietsen in een ansichtkaart. Na iedere klim en na iedere bocht kun je wel een foto maken! Eveline vertelt over de planning, de route, het landschap, het solo reizen, de bijzondere ontmoetingen onderweg en ook hoe het haar leven veranderd heeft.

Donderdagavond 7 Oktober, 19:30 – 21:00. Fysiek én online!

De lezingen wordt gegeven in de winkel van Beagle Bikes, Utrecht. Je kunt fysiek aanwezig zijn of je kunt online via zoom kijken en luisteren. Middels een moderator kunnen zoom-deelnemers vragen stellen via de chat.

Geef je op middels onderstaande knop waar je aan kunt geven of je fysiek aanwezig wilt zijn of liever wilt meedoen via zoom. Er zijn geen kosten aan deze lezing verbonden.

 

Meer info over Eveline Bremmer  (Ga Mee Fietsen)

Eveline Bremmer geeft deze lezing. Zij is ook bekend onder de naam Ga Mee Fietsen. In haar eigen woorden:

“Ga mee fietsen is ontstaan omdat ik het erg leuk vind om mensen enthousiast te maken voor het fietsen, zonder daar een té ingewikkeld schema bij te houden. Het moet voor iedereen te doen zijn! Ik help je graag op weg. Met veel plezier en jarenlange ervaring als trainer geef ik verschillende fietstrainingen. Van lessen voor beginnende racefietsers tot trainingen voor gevorderden, individuele begeleiding en ‘mindful cycling’. En alles waar daar tussenin zit. Fiets gerust even mee om te zien wat het aanbod is en of er iets tussen zit waar je enthousiast van wordt.”