Lezing Nieuw Zealand Onverhard – 30 Juni 2021

Magda en Jos zijn met hun Santos 4.29 door het veelzijdige Nieuw-Zeeland gefietst. Zij hebben de fameuse Tour Aotearoa gevolgd, die de mooiste fietsroutes van Nieuw-Zeeland aan elkaar verbind middels rustige landweggetjes. Dit maakt de route auto-luw en zeer afwisselend. De route gaat voor een groot deel over onverharde wegen, en bestrijkt zo’n 3000km van Noord naar Zuid.

De Tour Aotearoa wordt elk jaar als een brevet georganiseerd, maar Jos en Magda hebben de route op eigen gelegenheid en eigen tempo gereden. 

Woensdagavond 30 juni, 19:30 – 21:00. Fysiek én online!

De lezing wordt gegeven in de winkel van Beagle Bikes, Utrecht. Wegens corona mogen daar echter maar een paar toehoorders bij aanwezig zijn. Daarom gaan we de lezing ook live uitzenden middels ZOOM, zodat je vanuit thuis mee kunt kijken en luisteren. Middels een moderator kunnen zoom-deelnemers vragen stellen via de chat.

Geef je op middels onderstaande knop waar je aan kunt geven of je fysiek aanwezig wilt zijn of liever wilt meedoen via zoom. (Middels een loting bepalen we wie er in de winkel bij kan zijn.) Er zijn geen kosten aan deze lezing verbonden.

 

Overige lezingen – Juni en Juli 2021

Zin in nog meer voorpret? In Juni en Juli organiseren we de volgende lezingen: