Lezing European Bike Challenge / Nordic Edition – 28 oktober

Raymond van den Heuvel komt al een tijdje regelmatig over de vloer bij Beagle Bikes en daar zijn we blij mee. Hij is een buitengewoon enthousiast Santos-fietser, die zijn liefhebberij naar het volgende niveau heeft getild; hij heeft de European Bike ChallengeNordic Edition opgezet. Deze challenge is een volledig ondersteund off-road fietsavontuur in Noorwegen. De route begint in Namsos, gaat via de Lofoten en eindigt op de Noordkaap. Slapen gebeurt in expeditie-tenten, bagage wordt getransporteerd en ook voor eten wordt gezorgd. 

De fietsen staan al klaar in Noorwegen. Omdat er veel off-road gefietst wordt is Raymond op zoek gegaan naar betrouwbare fietsen. De fiets moet een stootje kunnen hebben, maar ook wel sportief zijn. Dan kom je natuurlijk uit bij de Santos Cross Lite en Santos 4.29. Deze geweldige fietsen zijn de logische keuze van een kritisch mens als Raymond, die alleen het allerbeste wil voor zijn team.

 

Donderdagavond 28 Oktober, 19:30 – 21:00. Fysiek én online!

De lezingen wordt gegeven in de winkel van Beagle Bikes, Utrecht. Je kunt fysiek aanwezig zijn of je kunt online via zoom kijken en luisteren. Middels een moderator kunnen zoom-deelnemers vragen stellen via de chat.

Geef je op middels onderstaande knop waar je aan kunt geven of je fysiek aanwezig wilt zijn of liever wilt meedoen via zoom. Er zijn geen kosten aan deze lezing verbonden.

De website van de European Bike Challenge is hier te vinden. Bekijk ook het onderstaande filmpje voor een impressie.