Santos e-bikes zijn de nieuwe norm. Geweldig zorgeloos fietsen met rugwind. Bij Beagle bikes hebben we een uitgebreide collectie in huis.

Travel Lite+ E-bike

Travellite+ ebike pinion riemDe Travel Lite+ E-bike is een typische Santos, gebouwd voor veel bagage maar wel gecombineerd met heerlijk soepel rijgedrag. Deze fiets is een e-bike die geen grenzen kent. Lekker forenzen of met bepakking op vakantie, het is voor de Travel Lite+ echt geen enkel probleem. Gewoon heerlijk zorgeloos fietsen met elektronische wind mee, dat is de Travel Lite+ E-bike.

De dikke banden zorgen voor een enorm comfort, ze filteren alle oneffenheden geruisloos weg. De krachtige Go Swiss motor is geruisloos en trillingvrij, de ideale ondersteuning. Bovendien kun je in afdalingen ‘remmen’ op deze motor. Waardoor er stroom terug vloeit. De motor is ‘kracht gestuurd’, hoe harder je zelf trapt hoe meer de motor levert. De snelspanner zorgt ervoor dat het wiel er makkelijk in en uit kan. Dit zodat een bandje plakken niet direct een technische uitdaging vormt.

Uiteraard zijn er talloze mogelijkheden waarbij we graag helpen. Dat maakt deze fiets echt jouw fiets. De fiets is wel per definitie uitgerust met een Pinion versnellingsbak (12 of 18 versnellingen). De Pinion vormt het onverwoestbare hart van de fiets. De hydraulische schijfremmen leveren een enorme remkracht die goed doseerbaar is onder elke weesomstandigheid. Uiteraard zal een TravelLite+ E-bike, zoals bij alle fietsen van Santos, slechts door één monteur worden geassembleerd. Uiteraard hebben we deze ultra mooie E-bike in huis en nodigen we je van harte uit om deze te komen bewonderen en te testen.