Santos e-bikes zijn de nieuwe norm. Geweldig zorgeloos fietsen met rugwind. Bij Beagle bikes hebben we een uitgebreide collectie in huis.

Santos E-bikes met Neodrives

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Santos Neodrive fietsen zijn oersterk, rijden ontzettend soepel en behoeven weinig onderhoud. De geweldige fietsen zijn al een beleving; of het nu de Travel Lite+ is of de Travelmaster 3+. Deze zijn beiden extreem sterk, uiterst comfortabel en kunnen prima zwaar beladen worden voor een fietsvakantie. Deze worden elektrisch gemaakt met de best denkbare achterwielmotor; de Neodrives. 

De Neodrives is een stille en trillingsvrije motor in het achterwiel. Deze is heel erg betrouwbaar, zoals van een degelijk Duits product verwacht mag worden. De display die minder betrouwbaar lijkt te zijn in combinatie met vocht is door Santos vervangen door twee knoppen. Hiermee is de betrouwbaarheid geborgd en kan iedereen zorgeloos genieten van de Neodrives ondersteuning. De snelspanner zorgt ervoor dat het wiel er makkelijk in en uit kan. Dit zodat een bandje plakken niet direct een technische uitdaging vormt. De ondersteuning is overigens heel intuïtief, kracht gereven. Geeft de fietser meer kracht dan volgt de motor. 

Verder zijn de fietsen uitgerust met het fantastische versnellingssysteem; Pinion. De Pinion is een versnellingsbak uit Duitsland. Een heel betrouwbaar systeem met een enorm bereik. Er zijn diverse versies: 6/12/18 versnellingen. Welke geschikt is voor jouw hangt af van het beoogde verbruik.

De bredere banden zorgen voor een enorm comfort, ze filteren alle oneffenheden geruisloos weg. Uiteraard kun je de fiets inrichten zoals je zelf wilt; kleuren, belettering en allerhande accessoires het is allemaal aan jouw. Stel de ultieme droomfiets samen en geniet van grenzeloos fietsplezier.

De Pinion vormt het onverwoestbare hart van de fiets. De hydraulische remmen (schijf/velg) leveren een enorme remkracht die goed doseerbaar is onder elke weesomstandigheid. Uiteraard zal een Neodrive E-bike, zoals bij alle fietsen van Santos, slechts door één monteur worden geassembleerd. We hebben deze ultra mooie E-bike in huis en nodigen je van harte uit om deze te komen bewonderen en te testen.