Santos Fietsen

Santos is een prachtig Nederlands merk dat in de afgelopen 25 jaar haar sporen heeft verdiend in de vakantiefietswereld. Je stelt de fiets zelf samen en deze wordt vervolgens in Nederland opgebouwd. Santos werkt uitsluitend met extreem hoge kwalieit onderdelen waardoor de fiets een leven lang meegaat.

Na jarenlang zelf onderweg te zijn geweest op een Santos geloven wij enorm in dit merk. Santos kent verschillende modellen die volledig naar eigen hand in te stellen zijn. We hebben de modellen hieronder in categorieën onderverdeeld maar raden vooral aan om in onze winkel langs te komen waar je alle modellen uitvoerig kan testen.  

Reizen op de fiets is puur en indrukwekkend. Santos fietsen zijn de beste reisfietsen en bij Beagle bikes hebben we een brede collectie
Bikepacking is voor de avonturiers. Santos heeft de ultieme fietsen voor deze daredevils. Bij Beagle bikes zijn we ervaringsdeskundig en hebeen alles in huis voor de bikepacker.
Santos e-bikes zijn de nieuwe norm. Geweldig zorgeloos fietsen met rugwind. Bij Beagle bikes hebben we een uitgebreide collectie in huis.
Santos urban fietsen zijn waanzinnig mooi, onderhoudsarm en fietsen geweldig. Beagle bikes heeft ze in huis.