Onze winkel in hartje Utrecht is opgericht door en voor enthousiaste fietsers. Wij doen vrijwel alles op de fiets: dagelijkse ritten, mooie toertochten, vakanties, bikepacking avonturen en wereldreizen.

 

Je kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie’s aan je toerfiets, accessoires, bikefitting, lezingen, cursussen en een nieuwe fiets. Jorma begon Beagle Bikes na de wereld rond te hebben gefietst op een Santos Travelmaster 2.6. We zijn dan ook een trotse Santos World Store. Dit prachtige Nederlandse merk past perfect bij onze visie, namelijk: kwaliteit, schoonheid, onderhoudsarm en echt maatwerk. Het merk onderscheidt zich door haar oplossingsgerichtheid en gaat heel ver in het verwezenlijken van jouw ultieme fiets.

Beagle Bikes Utrecht Santos World Stoire

Beagle Bikes heeft precies hetzelfde DNA: wij willen elke klant aan een, voor hen, perfecte fiets en uitrusting helpen. Wij nemen echt de tijd om goed te luisteren naar de wensen en geven advies op maat. Ook geloven we in langdurige testritten, zo mag je de fiets gerust een week testen. Onze adviezen zijn gebaseerd op technische kennis en heel veel praktijk ervaring. Heb je onderweg desondanks een probleem dan denken we met je mee en doen ons uiterste best om u (op afstand) te helpen. Naast de verkoop van fietsen hebben we een gespecialiseerde werkplaats zodat je fiets in perfecte conditie gehouden wordt. 

Beagle Bikes is een trotse Santos World Store

Dat betekent dat we een hele grote collectie Santos fietsen hebben, zodat je uitgebreid kennis kunt maken met vrijwel alle Santos modellen. Ze hangen deels aan de muur, dat is niet alleen heel erg fraai, maar ook handig omdat ze dan op ooghoogte bekeken kunnen worden. Maar ze zijn er natuurlijk niet alleen om naar te kijken. De grote collectie is er voorál zodat er getest kan worden op verschillende modellen. Tijdens testen merk je goed het verschil in aandrijving, remmen, zadels, sturen en geometrie van de verschillende modellen. Testen is de beste (en enige) manier om er écht achter te komen wat bij jou past. 

 

 

Het assortiment accessoires toont het gepassioneerd kloppend hart van Beagle Bikes

 

Johan is een zeer ervaren vakantiefietser en daarnaast een gepassioneerde bikepacker. Jorma is een even ervaren vakantiefietser en heeft onder andere een ruim twee jaar durende wereldreis ondernomen op zijn Santos. Rosa rijdt het liefst onverhard, soms met haar hond en soms alleen. Alle accessoires voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen, en we kijken naar praktisch nut en gebruiksvriendelijkheid. Innovatieve nieuwe producten testen we in de praktijk en zullen daarna een eerlijke mening vormen. Tevens luisteren we naar de feedback van onze klanten en zo doen we met zijn allen steeds meer kennis op. 

 

De collectie in huis is daarom dan ook uniek. Uiteraard hebben we de bekende bewezen merken in huis, zoals bijvoorbeeld de tassen van Ortlieb en Vaude en de mooie spullen van KNOG, Topeak en Lezyne. Maar we gaan veel verder en importeren en selecteren ook de minder bekende merken en spullen, zoals bijvoorbeeld de meest efficiënte omvormer op de markt; Forumslader, lichtgewicht Deejo zakmes, FixPlus straps, King Cage bidonhouders, Gilles Berthoud zadels, Revelate designs tassen, Topeak ratchet toolsetje en nog zo ontzettend veel meer.

 

We bieden de speciale spullen aan in onze webshop en schrijven er uitgebreid over in ons Beagle Bikes universum. We gaan ver in het aanbieden van de perfecte oplossingen voor alle wensen. Kom langs en ontdek de wondere wereld van Beagle Bikes.

 

Meten en Testen 

 

Bij Beagle Bikes geloven we in goed luisteren naar onze klanten en vervolgens pas adviseren. Bij oriëntatie op een Santos fiets is dit niet anders. Eerst luisteren, vervolgens adviseren en daarna komt het daadwerkelijke testen in beeld. Maar niet alvorens we een secure meting hebben gedaan. Bij de meting staat de klant centraal, en komen we gezamenlijk tot een mooi uitgangspunt om daadwerkelijk te gaan testfietsen. We zorgen dus voor een testfiets die afgesteld is op jouw zithouding. Het testen zelf mag meerdere dagen, zodat je een compleet beeld krijgt van de fiets. Meerdere modellen testen is ook geen probleem.

Mocht je overigens al een fiets hebben en de houding willen verbeteren dan kan dat ook. De kosten zijn Euro 75,- voor een uitgebreide meetsessie, exclusief aanpassingen aan de fiets. Zie hier voor meer informatie.

 

Openingstijden

di: 10.00 – 18.00 uur

wo: 10:00 – 18:00 uur

do: 10:00 – 18:00 uur

vr: 10:00 – 18:00 uur

za: 10:00 – 17:00 uur

Adres

Wittevrouwenstraat 42 Utrecht
info@beaglebikes.nl
030 – 737 0584


Meer tips over parkeren in Utrecht op PrettigParkeren.nl