Onze winkel in hartje Utrecht is opgericht door en voor enthousiaste fietsers. Wij doen vrijwel alles op de fiets: dagelijkse ritten, mooie toertochten, vakanties, bikepacking avonturen en wereldreizen.

 

Beagle Bikes is een trotse Santos World Store. Dit prachtige Nederlandse merk past perfect bij onze visie, namelijk: kwaliteit, schoonheid, onderhoudsarm en echt maatwerk. We hebben al een historie met Santos van voor de oprichting van Beagle Bikes. Het merk onderscheidt zich door haar oplossingsgerichtheid. Santos gaat heel ver in het verwezenlijken van jouw ultieme fiets.

Beagle Bikes Utrecht Santos World Stoire

Beagle Bikes heeft precies hetzelfde DNA: wij willen elke klant aan een perfecte fiets en uitrusting helpen. Wij nemen echt de tijd om goed te luisteren naar de wensen en geven advies op maat. Ook geloven we in langdurige testritten, u mag de fiets gerust een week testen. Onze adviezen zijn gebaseerd op technische kennis en heel veel praktijk ervaring. Heeft u onderweg desondanks een probleem dan zullen wij echt alles doen om u te helpen. Ook hebben we een gespecialiseerde werkplaats zodat we de fiets in perfecte conditie houden. 

Bij Beagle Bikes zullen regelmatig lezingen worden gehouden, workshops worden gegeven en gezamenlijke tochten worden georganiseerd. We nodigen u uit om langs te komen in onze mooie winkel en kennis te maken met ons en alle mooie spullen en fietsen. Kom langs in het fietsparadijs van Utrecht.

 

Het assortiment accessoires toont het gepassioneerd kloppend hart van Beagle Bikes.

 

Johan is een zeer ervaren vakantiefietser en daarnaast een gepassioneerde bikepacker. Jorma is een even ervaren vakantiefietser en heeft onder andere een ruim twee jaar durende wereldreis ondernomen op zijn Santos. Alle accessoires voldoen aan onze hoge kwaliteitseis, en we kijken naar praktisch nut en gebruiksvriendelijkheid. Als het nieuwe producten betreft testen we deze in praktijk en zullen een eerlijke mening vormen. Als we al niet zelf in staat zijn om de spullen aan een grondige praktijktest te onderwerpen luisteren we naar de feedback van onze klanten, zoals Santos dat doet met haar fietsers.

 

De collectie in huis is daarom dan ook echt uniek. Uiteraard hebben we de bekende bewezen merken in huis, zoals bijvoorbeeld de tassen van Ortlieb en Vaude en de mooie spullen van KNOG, Topeak en Lezyne. Maar we gaan veel verder en importeren en selecteren ook de minder bekende merken en spullen, zoals bijvoorbeeld de Timberbell, de ultieme bel voor Bikepackers, Voilestraps, King Cage bidonhouders, Gilles Berthoud zadels, Revelate designs tassen, Vargo Bot setjes en nog zo ontzettend veel meer.

 

We bieden de speciale spullen aan in onze webshop en schrijven er uitgebreid over in ons Beagle Bikes universum. We gaan heel erg ver in het aanbieden van de perfecte oplossingen voor alle wensen. Kom langs en ontdek de wondere wereld van Beagle Bikes.

Openingstijden

di: 10.00 – 18.00 uur

wo: 10:00 – 18:00 uur

do: 10:00 – 18:00 uur

vr: 10:00 – 18:00 uur

za: 10:00 – 17:00 uur

Adres

Wittevrouwenstraat 42 Utrecht
info@beaglebikes.nl
030 – 737 0584


Meer tips over parkeren in Utrecht op PrettigParkeren.nl