Reizen op de fiets is puur en indrukwekkend. Santos fietsen zijn de beste reisfietsen en bij Beagle bikes hebben we een brede collectie

Reisfietsen zijn onverwoestbaar, onderhoudsarm, comfortabel en kunnen elke ondergrond aan. Santos fietsen zijn bijzonder geliefd onder de wereldfietsers en dat komt niet alleen maar doordat ze bijzonder mooi zijn. Talloze reizigers hebben de fietsen getest in de meest extreme situaties en moeiteloos doorstonden de fietsen deze test. Sterker nog: ze droegen bij aan het reisplezier door de comfortabele houding en de extreme duurzaamheid. Zelf heb ik ruim twee jaar zonder problemen de wereld over gefietst op een Travelmaster 2.6: woestijnen, hooggebergte, klei, het maakt allemaal niets uit. De reisfietsen zitten bomvol slimme toepassingen, waarmee Santos zich onderscheidt doordat er actief contact is met talloze wereldfietsers. Mocht je plannen hebben om fietsvakanties of zelfs een fietswereldreis te ondernemen dan is Santos echt de beste keuze.

De Travelmaster 3+

De Travelmaster 3+ is een zeer veelzijdige fiets, waarin alle ervaring die Santos heeft opgedaan samenkomt. Stabiel, oersterk en uiterst comfortabel. Welke ondergrond je ook tegenkomt, de Travelmaster 3+ laat je nooit in de steek. De opbouw mogelijkheden van deze fiets zijn haast oneindig…..

 

+ Sterk
+ Stabiel
+ Veel keuze mogelijkheden
+ Verschillende banden maten mogelijk
+ Veel nokjes, dus naar eigen inzicht in te richten
–  Relatief zwaar

De Travelmaster 2+

De Travelmaster 2+ is ontstaan uit de doorontwikkeling van de legendarische Travelmaster 2.8, hierdoor is het een hagel nieuwe klassieker. De veelzijdigheid van de fiets is fier overeind gebleven en zelfs verder verbeterd. De fiets kan men optuigen als klassieke wereldfiets, klassieke randonneur met racestuur of als onverslijtbare woon-werk fiets. Uiteraard hebben we bij Beagle Bikes verschillende versies van deze geweldige fiets in huis.

 

+ Sterk
+ Stabiel
+ Heel veel keuze mogelijkheden
+ Randonneur optie
+ Veel nokjes, dus naar eigen inzicht in te richten
–  Geen Pinion optie

De Travelmaster 2.9

De Travelmaster 2.9 is de meeste robuuste reisfiets van Santos. Deze fiets is een echte onverwoestbare pakezel, geen bestemming is te gek met deze eigenzinnige fiets. De fraaie gebogen bovenbuis heeft de fiets de bijnaam “Dromedaris” opgeleverd.

 

+ Extreem sterk
+ Stabiel
+ Veel keuze mogelijkheden
+ Mogelijkheid voor een verende vork
– Relatief zwaar

De Travelmaster 2.8

De Travelmaster 2.8 is een perfecte asfaltvreter, met zijn relatief dunne 28 inch banden. Deze travelmaster heeft een bijna legendarische status.  Dat zit in de specifieke geometrie die de fiets zo fijn doet rijden.

 

+ Multifunctioneel
+ Stabiel en sterk
+ Mixte frame variant
+ Prijs/kwaliteit
– Beperkte ruimte voor bredere banden
– Geen schijfremmen optie

De Travelmaster 2.6

De Travelmaster 2.6 heeft een speciale plek in mijn (Jorma Bosch) hart. Op deze fiets heb ik de hele wereld verkend en nooit gaf de Travelmaster 2.6 een krimp. De fiets is al tien jaar een begrip en blijft zelfs tot op de dag van vandaag uiterst relevant. De Travelmaster 2.6 is extreem sterk, comfortabel en wendbaar, geen ondergrond is te gek voor deze legende.

 

+ Sterk en stabiel
+ extreem duurzame velgen
+ Ruimte voor comfortabele banden
+ Prijs/kwaliteit
– Geen Duo lowrider mogelijk
– Geen schijfremmen optie