Santos e-bikes zijn de nieuwe norm. Geweldig zorgeloos fietsen met rugwind. Bij Beagle bikes hebben we een uitgebreide collectie in huis.

De E-bikes van Santos zijn extreem duurzaam, krachtig en rijden bijzonder soepel. Santos heeft gekozen voor een krachtige en stille Zwitserse achter motor, de Go Swiss. Bovendien zijn de fietsen uitgerust met de speciale Santossoftware, waardoor de ondersteuning soepel en prettig verloopt. De grote accu zit op de onderbuis, dat maakt het geheel stabieler. De meeste E-bikes van Santos zijn uitgerust met de Pinion versnellingsbak en de Gates riem. Deze combinatie zorgt voor extreme duurzaamheid en is bijzonder onderhoudsarm. Kortom een E-bike van Santos is de norm geworden en zo als verwacht mag worden volledig naar wens in te richten. Je kunt er gerust mee op vakantie, zoals men van Santos kan verwachten.

Santos E-bikes met Pendix

 

Santos is een samenwerking aangegaan met Pendix, om zo de ultieme middenmotor E-bikes te creëren. De samenwerking heeft echt hele mooie E-bikes opgeleverd met als kern eigenschap: betrouwbaarheid. Santos heeft natuurlijk al een hele tijd een onberispelijke staat van dienst als het op kwaliteit en service aankomt. En heeft vervolgens gezocht naar een partner die een midden motor kan leveren die voldoet aan de extreem hoge eisen en een zelfde service gericht DNA bezit. Het resultaat van deze zoektocht is Pendix. Het kleine Duitse bedrijf komt voort uit gedreven engineers uit de automotive industrie. De motor is fantastisch eenvoudig, betrouwbaar en geluidloos. De Pendix kan eigenlijk elke fiets omtoveren in een E-bike en laat de fiets de fiets zijn, zonder ingewikkelde geïntegreerde systemen en displays.

Travel Lite+ E-bike

De Travel Lite+ E-bike is een typische Santos, gebouwd voor veel bagage maar wel gecombineerd met heerlijk soepel rijgedrag. Deze fiets is een e-bike die geen grenzen kent: lekker forenzen of met bepakking op vakantie, het is voor de Travel Lite+ echt geen enkel probleem. Gewoon heerlijk zorgeloos fietsen met elektronische wind mee, dat is de Travel Lite+ E-bike. De dikke banden zorgen voor een enorm comfort, ze filteren alle oneffenheden geruisloos weg.

Travelmaster 3+ E-bike

De Travelmaster 3+ E-bike is een echt powerhouse, de perfecte reisfiets maar dan met extra juice. Wie opzoek is naar een onverwoestbare, betrouwbare E-bike zal de Travelmaster 3+ E-bike goed bevallen. Het frame is ultra stabiel, ook met veel bagage. Welke ondergrond je ook tegen komt, het rijgedrag blijft overeind. Met zijn stalen voorvork en extra sterke wielen is het eigenlijk een echte reisfiets, maar dan met trapondersteuning.