Santos e-bikes zijn de nieuwe norm. Geweldig zorgeloos fietsen met rugwind. Bij Beagle bikes hebben we een uitgebreide collectie in huis.

De E-bikes van Santos zijn extreem duurzaam, krachtig en rijden bijzonder soepel. Santos heeft gekozen voor een krachtige en stille Zwitserse achter motor, de Go Swiss. Bovendien zijn de fietsen uitgerust met de speciale Santossoftware, waardoor de ondersteuning soepel en prettig verloopt. De grote accu zit op de onderbuis, dat maakt het geheel stabieler. De meeste E-bikes van Santos zijn uitgerust met de Pinion versnellingsbak en de Gates riem. Deze combinatie zorgt voor extreme duurzaamheid en is bijzonder onderhoudsarm. Kortom een E-bike van Santos is de norm geworden en zo als verwacht mag worden volledig naar wens in te richten. Je kunt er gerust mee op vakantie, zoals men van Santos kan verwachten.

Santos E-bikes met Pendix

 

Santos is een samenwerking aangegaan met Pendix, om zo de ultieme middenmotor E-bikes te creëren. De samenwerking heeft echt hele mooie E-bikes opgeleverd met als kern eigenschap: betrouwbaarheid. Santos heeft natuurlijk al een hele tijd een onberispelijke staat van dienst als het op kwaliteit en service aankomt. En heeft vervolgens gezocht naar een partner die een midden motor kan leveren die voldoet aan de extreem hoge eisen en een zelfde service gericht DNA bezit. Het resultaat van deze zoektocht is Pendix. Het kleine Duitse bedrijf komt voort uit gedreven engineers uit de automotive industrie. De motor is fantastisch eenvoudig, betrouwbaar en geluidloos. De Pendix kan eigenlijk elke fiets omtoveren in een E-bike en laat de fiets de fiets zijn, zonder ingewikkelde geïntegreerde systemen en displays.

Santos E-bikes met Neodrives

Het Santos GS systeem staat voor een krachtige achtermotor gecombineerd met de Pinion versnellingsbak. Hierdoor ontstaat een sterke, stille en onderhoudsarme E-bike die geschikt is voor elk type fietser. Zorgeloos op en neer naar het werk, heerlijk dwalen door Europa of gewoon lekker toeren in het weekend; deze Santos brengt je overal. Uiteraard zijn er verschillende Santos fietsen die uit te rusten zijn met deze motor. Er is dus altijd een geschikte fiets voor jouw manier van fietsen en het beoogde gebruik.

Travelmaster-E-Neo

De E-Neo van Santos is de volledig geïntegreerde Neodrives fiets. De E-Neo is krachtig, stil en ontzettend sterk. Het frame is zeer stijf en ook beschikbaar met lage instap; perfect voor de sportieve fietser. De accu is volledig geïntegreerd in het frame, wat een mooie stijlvolle uitstraling geeft. De fiets is ook op te laden zonder de accu eruit te halen, maar dat kan natuurlijk wel. Kortom zoekt u de ultieme E-bike met geïntegreerde accu, dan is de Travelmaster-E-Neo uw keuze.