Bikepacking is voor de avonturiers. Santos heeft de ultieme fietsen voor deze daredevils. Bij Beagle bikes zijn we ervaringsdeskundig en hebeen alles in huis voor de bikepacker.

De Bikepacking fietsen van Santos zijn gemaakt voor zorgeloos ruig vermaak in de bergen of op gravelwegen. Ze zijn licht, sterk en je kunt ze samenstellen zodat ze perfect aansluiten bij jouw wensen. Met vering, schijfremmen, verende zadelpen, etc. Kortom voor wie de wereld de ultieme speeltuin is om op de fiets te ontdekken zijn deze fietsen voor jouw. Uiteraard kun je de fiets perfect uitrusten met de bijbehorende tassen. Ook hier is de visie van Santos goed terug te vinden, onderhoudsarm, bewezen onderdelen en op maat samen te stellen. Uiteraard zijn ze ook weer ontstellend mooi.

De Cross Lite

De Cross Lite is een van onze favoriete fietsen; stoer, lekker direct sturen, licht en geen gepruts. Waar de gemiddelde vakantiefietser in de remmen knijpt begint menig Bikepacking fanaat pas op gang te komen…..

 

+ Licht
+ Sportief
+ Multifunctioneel
+ Rohloff naaf, betrouwbaar en weinig onderhoud
+ Schijfremmen
+ Ruimte voor brede banden
– Geen derailleur of Pinion optie

De 4.29

De 4.29 is de Santos Mountainbike, maar eigenlijk meer dan dat door alle mogelijkheden is het een absolute all-round adventure bike. Het is een hele robuuste fiets die in combinatie met de Pinion of Rohloff en riem de meest barre omstandigheden aankan….

 

+ Multifunctioneel
+ Sportief
+ Alle aandrijving is mogelijk
+ Schijfremmen en FIRM tech remmen zijn mogelijk
+ Ruimte voor brede banden
– niet 100% “dedicated” frame