Werkplaats fiets reparatieDe werkplaats van Beagle bikes is er speciaal voor toer- en vakantiefietsen.

De werkplaats van Beagle Bikes wordt door Johan Blom bestierd. Johan is een zeer ervaren vakantiefietser en daarnaast een gepassioneerde fietsenmaker. Al heel lang repareert hij uitsluitend vakantiefietsen en hierin zijn we dan ook gespecialiseerd. Bij Beagle Bikes luisteren we heel goed naar de eventuele klachten en kijken we de fiets zeer nauwkeurig na. We zijn natuurlijk ook specialist op het gebied van Rohloff en Pinion aandrijving. Niet alleen hebben we heel veel kennis en ervaring met deze systemen, maar ook hebben we de juiste onderdelen en gereedschap.

We houden ervan om uw ongemak van het gemis van de fiets zo kort mogelijk te houden, heldere afspraken en een geoliede planning zitten in onze DNA. Bovendien zullen we u nooit overvallen met hoge kosten zonder dit van te voren af te spreken. Mochten we tijdens routine onderhoud ernstig versleten onderdelen tegen komen die vervangen dienen te worden dan nemen we uiteraard eerst contact met u op voor overleg.

Afspraak maken?

Kortom wilt u uw toer- of reisfiets laten onderhouden, repareren of gewoon vertroetelen dan is Beagle Bikes voor u het perfecte adres.

De werkplaats is open op de volgende dagen:

  • Woensdag 13.00 – 18.00
  • Donderdag 14.00 – 20.00
  • Zaterdag 10.00 – 17.00

Maar de fiets langs brengen kan natuurlijk op elk door u gewenst moment tijdens winkeltijden.

Workshop Fietsonderhoud

Johan geeft workshops op afspraak aan een ieder die zijn eigen fiets wil kunnen onderhouden of repareren. Met name bedoeld voor diegene die op fietsvakantie gaan en onderweg zelfredzaam willen zijn.

De workshop wordt gehouden in de werkplaats, met maximaal TWEE deelnemers, zodat in alle rust en geheel naar eigen wensen en inzicht de onderwerpen behandeld kunnen worden. Het tarief is €60 per uur. Eén sessie duurt idealiter twee uur. Korter lukt meestal niet en langer dan twee uur is lastiger in te plannen (en na 2 uur treed verzadiging in).

Interesse?

Kom langs in de winkel om een afspraak te maken en door te spreken wat de wensen zijn. Bellen (030 – 737 08 54) of mailen (info@beaglebikes.nl) kan natuurlijk ook.

Galerij