Werkplaats fiets reparatieDe werkplaats van Beagle Bikes is er speciaal voor toer- en vakantiefietsen.

De werkplaats van Beagle Bikes wordt door Johan Blom bestierd. Johan is een zeer ervaren vakantiefietser en daarnaast een gepassioneerde fietsenmaker. Al heel lang repareert en onderhoudt hij uitsluitend vakantiefietsen. We zijn dan ook gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van toer- en vakantiefietsen van alle merken. Bij Beagle Bikes luisteren we heel goed naar de eventuele klachten en kijken we de fiets zeer nauwkeurig na. We zijn natuurlijk ook specialist op het gebied van Rohloff en Pinion aandrijving. Niet alleen hebben we heel veel kennis en ervaring met deze systemen, maar ook hebben we de juiste onderdelen en gereedschap.

We houden ervan om jouw ongemak van het gemis van de fiets zo kort mogelijk te houden, heldere afspraken en een geoliede planning zitten in ons DNA. Bovendien zullen we jou nooit overvallen met hoge kosten zonder dit van tevoren af te spreken. Mochten we tijdens routine onderhoud ernstig versleten onderdelen tegen komen, die vervangen dienen te worden, dan nemen we uiteraard eerst contact met jou op voor overleg.

Kortom, wil jij jouw toer- of reisfiets laten onderhouden, repareren of gewoon vertroetelen dan is Beagle Bikes voor jou het perfecte adres.

Afspraak maken?

Voor het brengen van jouw fiets en het inplannen van een afspraak, kun je bij ons terecht tijdens onze winkeltijden. Eerst bellen (030 – 737 08 54) of mailen (info@beaglebikes.nl) kan natuurlijk ook.

Workshop Fietsonderhoud

Johan geeft workshops op afspraak aan een ieder die zijn eigen fiets wil kunnen onderhouden of repareren. De workshops zijn met name bedoeld voor diegene die op fietsvakantie gaat en onderweg zelfredzaam wil zijn.

De workshop wordt gehouden in de werkplaats, met maximaal TWEE deelnemers, zodat in alle rust en geheel naar eigen wensen en inzichten de onderwerpen behandeld kunnen worden. Het tarief is €60 per uur. Eén sessie duurt idealiter twee uur. Korter lukt meestal niet en langer dan twee uur is lastiger in te plannen (en na 2 uur treedt verzadiging op).

Interesse?

Kom langs in de winkel om een afspraak te maken en door te spreken wat de wensen zijn. Bellen (030 – 737 08 54) of mailen (info@beaglebikes.nl) kan natuurlijk ook.

Galerij