Reizen op de fiets is puur en indrukwekkend. Santos fietsen zijn de beste reisfietsen en bij Beagle bikes hebben we een brede collectie

De Travelmaster 2+

De Travelmaster 2+

De Travelmaster 2+ is ontstaan uit de doorontwikkeling van de legendarische Travelmaster 2.8, waardoor het een hagelnieuwe klassieker is. De veelzijdigheid van de fiets is fier overeind gebleven en zelfs verder verbeterd. De fiets kan men optuigen als klassieke wereldfiets, klassieke randonneur met racestuur of als onverslijtbare woon-werk fiets. Uiteraard hebben we bij Beagle Bikes verschillende versies van deze geweldige fiets in huis. De veelzijdigheid van de fiets zit ook in de vele opties waarmee men deze fiets kan uitrusten: velgremmen of schijfremmen, racebocht of mountainbike stuur, Rohloff of derailleur, riem of ketting en nog veel meer opties. Door de hele fraaie nieuwe stalen vork is er ook ruimte voor bredere banden, wat wel zo comfortabel is. Kortom, een absolute allrounder die voldoet aan de hoogste verwachtingen.

Schroefdraad in het frame is tot het minimum beperkt, zodat in het geval van doldraaien niet het frame beschadigd maar alleen een extern onderdeeltje dat eenvoudig is te vervangen. De velgen zijn 28 inch, waar behoorlijk brede banden op kunnen, ook met spatborden. Ook is er nauwelijks beperking op het gebied van aandrijving: Rohloff of derailleur, haast alles is mogelijk. In de winkel hebben wij diverse modellen, waarop een ieder kan komen testen.

Uiteraard zitten er veel nokjes op de fiets zodat je deze kunt inrichten naar eigen inzicht voor bijvoorbeeld bidonhouders, alleshouders en sloten. De Travelmaster 2+ is te krijgen in vier framematen, dat is vrij beperkt maar genoeg om vrijwel iedereen te kunnen bedienen. Net als bij zijn voorganger is de 2+ te bestellen in alle Santos kleuren inclusief de beroemde optie: geanodiseerd zwart. Ook zijn er talloze opties voor handvatten, sturen, pedalen en zadels; het is tenslotte een fiets op maat.

Waarschijnlijk de moeilijkste keuze is het kiezen uit de enorme hoeveelheid frame- en letterkleuren. Niet zelden zijn mensen uren bezig met deze beslissing, uiteraard helpen we hier ook graag mee. Bovendien hebben we natuurlijk alle kleurstalen in huis zodat je deze goed kunt bekijken, ook bij daglicht. Kom deze waanzinnig mooie fiets bij ons bekijken en testen. We hebben de Travelmaster 2+ in allerlei uitvoeringen. We adviseren je ontzettend graag met het maken van alle keuzes. De prijs is een vanaf prijs en afhankelijk van de keuzes die je maakt.

Prijzen

Rohloff Riem Velgrem – v.a. €5460,-
Rohloff Riem Schijfrem – v.a. €5935,-
Rohloff Riem Velgrem Pendix – v.a. €7815,-
Rohloff Riem Schijfrem Pendix – v.a. €8155,-

+ Sterk

+ Stabiel

+ Heel veel keuze mogelijkheden

+ Randonneur optie

+ Veel nokjes, dus naar eigen inzicht in te richten

–  Geen Pinion optie