Santos e-bikes zijn de nieuwe norm. Geweldig zorgeloos fietsen met rugwind. Bij Beagle bikes hebben we een uitgebreide collectie in huis.

Travelmaster-E-Neo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Travelmaster-E-Neo is een hele stijlvolle en oersterke E-bike. De accu van 730Wh is volledig geïntegreerd en zorgt voor een enorm bereik. De Travelmaster-E-Neo is een echte Santos; oersterk, De fiets is uitgerust met de oersterke Neodrives achtermotor, die heel soepel en krachtig ondersteunt. De motor kan bergafwaarts ook energie terug winnen, wat voor een vakantiefietser niet overbodig is. Het schakelen bij de Travelmaster-E-Neo gebeurt middels Pinion. Een Pinion schakelbak heeft een enorm bereik en schakelt heel fijn, ook bij stilstand. Bovendien is het een gesloten systeem zodoende hebben weer en wind geen vat op de Pinion. De Gates riem en de gesloten schakelbak vormen een ultra betrouwbaar en zorgeloos systeem.

De Travelmaster-E-Neo is er met zowel lage als hoge instap. De lage instap is natuurlijk een stuk comfortabeler, de hoge instap stijver. Of je nou gaat vakantiefietsen, of gewoon dagelijks naar het werk fiets; op de E-Neo kun je rekenen. Uiteraard is de fiets volledig te customizen zoals je gewend bent bij Santos. Wel of geen Son verlichting, pedalen, sturen, handvatten, zadels, etc.. de keuze is reuze. En dan zijn er ook nog meer dan 50 verschillende kleuren, 14 letterkleuren en 4 letter types. Kortom een Santos is nooit hetzelfde.