Santos e-bikes zijn de nieuwe norm. Geweldig zorgeloos fietsen met rugwind. Bij Beagle bikes hebben we een uitgebreide collectie in huis.

Santos E-bikes met Pendix motor

Pendix E-bike Santos

Santos E-bikes met Pendix

 

Santos is een samenwerking aangegaan met Pendix om zo de ultieme middenmotor E-bikes te creëren. De samenwerking heeft echt hele mooie E-bikes opgeleverd. Met als kerneigenschap: betrouwbaarheid. De mannen en vrouwen uit Nieuw-Vennep (Santos) hebben natuurlijk al een hele tijd een onberispelijke staat van dienst als het op kwaliteit en service aankomt. En zij heeft vervolgens gezocht naar een partner> Een partner die een middenmotor kan leveren, die voldoet aan de extreem hoge eisen en een zelfde servicegericht DNA bezit. Het resultaat van deze zoektocht is geworden: Pendix. Dit mooie kleine Duitse bedrijf is opgezet door gedreven engineers uit de automotive industrie.

 

De motor is fantastisch eenvoudig, betrouwbaar en geluidloos. Met een Pendix kan je eigenlijk elke fiets omtoveren in een E-bike. Maar laat de fiets de fiets zijn, zonder ingewikkelde geïntegreerde systemen en displays. Fietsen van Santos zijn extreem comfortabel en betrouwbaar en in combinatie met deze aandrijving vormen ze ultieme E-bikes. Santos heeft de eigen software geleverd om zo de actieradius in de eco- en smartstand te vergroten. Bovendien geeft Santos garantie voor 5 jaar of 100.000 kilometer op de motor, dit is echt veel langer dan elke andere fabrikant. Het grote voordeel van de Pendix is dat het op alle Santos fietsen past die een Rohloff of een Derailleur hebben als aandrijving.  Dat maakt dat er een ruime keuze is en echt op maat een E-bike kan worden samen gesteld. Moet de fiets zo licht mogelijk, zo onderhoudsarm mogelijk of ultra comfortabel? Het kan allemaal.

Overigens kun je ook je huidige (Santos)fiets laten ombouwen naar een E-bike met Pendix motor. Mits het geen Pinion fiets is dan ben je aangewezen op de Neodrive achtermotor. Je hoeft dus niet langer afscheid te nemen van de fiets waaraan je verknocht bent en die perfect zit als de wens voor trapondersteuning de kop op steekt.

 

Kom Bij Beagle Bikes langs om deze fietsen te bekijken en om erop te testfietsen. Voor een uitgebreid verslag door een van onze klanten over zijn ervaringen met Pendix kun je hier lezen.

 

Prijzen

Travelmaster 3+
Rohloff Riem velgrem Pendix – v.a. €8495,-
Rohloff Riem schijfrem Pendix – v.a. €8795,-

Travelmaster 2+
Rohloff Riem Velgrem Pendix – v.a. €7815,-
Rohloff Riem Schijfrem Pendix – v.a. €8155,-

Travelmaster 2.9
Rohloff Riem Velgrem Pendix – v.a. €8015,-
Rohloff Riem Schijfrem Pendix – v.a. €8590,-