Reizen op de fiets is puur en indrukwekkend. Santos fietsen zijn de beste reisfietsen en bij Beagle bikes hebben we een brede collectie

De Travelmaster 3+

De Travelmaster 3+

 

De Travelmaster 3+ is een zeer veelzijdige fiets, waarin alle ervaring die Santos heeft opgedaan samenkomt. Stabiel, oersterk en uiterst comfortabel. Welke ondergrond je ook tegenkomt, de Travelmaster 3+ laat je nooit in de steek. De opbouwmogelijkheden van deze fiets zijn haast oneindig. Hierdoor is de 3+ voor vrijwel iedereen geschikt en dat maakt de fiets zo extreem veelzijdig. Santos is een mooi klein Nederlands bedrijf en luistert heel erg goed naar zijn fietsers en dealers, op zoek naar verbeteringen en slimme toepassingen. De Travelmaster 3+ zit vol met slimmigheden gebaseerd op al deze kennis. In geval van nood kunt u eenvoudig een simpele V-brake monteren op de slimme nokjes. De kabels lopen, uiteraard netjes geleid, buitenom zodat de fietser er makkelijk bij kan. Bij de meeste onderdelen is gekozen voor standaard maten, zodat er wereldwijd onderdelen voorhanden zijn.

Schroefdraad in het frame is tot het minimum beperkt, zodat in het geval van doldraaien niet het frame beschadigd maar alleen een extern onderdeeltje dat eenvoudig is te vervangen. Verder is de Travelmaster 3+ op te bouwen met zowel 28 inch als 27,5 inch, dus asfalt of modder, het kan allemaal. Ook is er geen beperking op het gebied van aandrijving: Rohloff, Pinion of derailleur, allemaal mogelijk. Zowel Rohloff als Pinion zijn gesloten versnellingssystemen en in combinatie met een riem extreem onderhoudsarm, typisch Santos.

Er zitten veel nokjes op de fiets zodat je deze kunt inrichten naar eigen inzicht, bidonhouders, alleshouders en sloten kunnen er natuurlijk allemaal op. De Travelmaster 3+ is te krijgen in maar liefst zeven framematen, waardoor de perfecte maat voor handen is voor vrijwel iedereen. De kleinste twee maten zijn uitgevoerd met een “knik” in de bovenbuis zodat de instaphoogte aangenaam blijft. De beroemdste wereldfietser met zeer eigenzinnige eisen, namelijk Frank van Rijn, rijdt uiteraard op een Travelmaster 3+.

Waarschijnlijk de moeilijkste keuze is het kiezen uit de enorme hoeveelheid frame- en letterkleuren. Kom deze waanzinnig mooie fiets bij ons bekijken en testen. We hebben de Travelmaster 3+ in allerlei uitvoeringen. We adviseren je ontzettend graag met het maken van alle keuzes. De prijs is een vanaf prijs en afhankelijk van de keuzes die je maakt.

 

Prijzen

Rohloff Riem velgrem – v.a. €6220,-
Rohloff Riem schijfrem – v.a. €6345,-
Pinion Riem velgrem – v.a. €5820,-
Pinion Riem schijfrem – v.a. €6185,-
Rohloff Riem velgrem Pendix – v.a. €8495,-
Rohloff Riem schijfrem Pendix – v.a. €8795,-

+ Sterk

+ Stabiel

+ Veel keuze mogelijkheden

+ Verschillende banden maten mogelijk

+ Veel nokjes, dus naar eigen inzicht in te richten

–  Relatief zwaar (+ Robuust)