Jouw droomfiets voor 15 euro per maand

De leasefietsregeling: wie wil er nou geen Santos droomfiets voor ongeveer 15 euro per maand?

Sinds begin 2020 is er een nieuwe regeling vanuit de overheid van kracht. Heb je altijd al gedroomd van een fonkelende Santos dan is het nu tijd om deze droom werkelijkheid te laten worden.

Vanaf 1 januari 2020 is het mogelijk om als werkgever een leasefiets aan te bieden aan werknemers. De kosten voor de werknemer zijn ontzettend laag, namelijk 7% bijtelling. Kortom een Santos kost de werknemer, afhankelijk van de aanschafprijs en het inkomen ongeveer 15 euro per maand.

Wie wil nu niet op de mooiste, meest betrouwbare en onderhoudsarme fietsen van Nederland zitten? De politie, de reddingsbrigade, handhaving, de Zweedse politie en talloze vakantiefietsers doen dit al. Zij zijn allemaal gegaan voor fietsen van dit prachtige Nederlandse bedrijf.

 

De trekking Lite van Santos is een hele lichte, betrouwbare en onderhouds arme fiets. Kom kijken bij Beagle Bikes in Utrecht.

De voordelen van een Santos Lease fiets bij Beagle Bikes:

Met een Santos komt u altijd op tijd op het werk, kent u geen files meer en heeft u een fiets die het onder alle omstandigheden doet.

Uw conditie en weerbaarheid gaan omhoog.

Wij geven advies op maat en meten secuur op.

De fietsen worden geassembleerd op maat in Nieuw-Vennep, uiteraard zijn we heel ervaren in het adviseren bij de keuzes.

Er zijn meer dan 50 kleuren beschikbaar waaruit u kunt kiezen voor de fiets en eventueel de accu. Dan zijn er ook nog lettertypes en kleuren, kortom absoluut maatwerk.

Het logo van het bedrijf kan er eventueel ook op.

Alle onderdelen zijn van het hoogste niveau, bovendien zit de fiets vol slimme toepassingen van Santos zelf.

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt bij ons zorgt ervoor dat de fiets in perfecte conditie blijft.

De fiets is natuurlijk ook geweldig voor toertochten en fietsvakanties.

Bij ons altijd een perfecte leenfiets tijdens het onderhoud.

Geen benzine- en parkeerkosten.

Een goede verzekering bij de meest betrouwbare partner op dit gebied: de ANWB. Vijf jaar nieuwwaarde en schade, wereldwijd.

Vijf jaar garantie op de motor van de Pendix e-bikes.

Kortom, een Santos leasefiets aanschaffen bij Beagle Bikes is voor zowel de werkgever als de werknemer een geweldige investering in gezondheid, duurzaamheid, kwaliteit en is absoluut onderscheidend.

We hebben uiteraard veel meer informatie en kunnen ook maatwerk afspraken maken. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie, vragen of een digitale brochure.

E-mail: info@beaglebikes.nl

Telefoonnummer: 030-737 5084

Meer informatie over Santos kunt u hier vinden.