Vrolijke Vrienden Dag

De Vrolijke Vrienden Dag was een enorm succes

Afgelopen 10 oktober hebben we voor het eerst een Vrolijke Vrienden Dag georganiseerd. Met als doel een leuke, informatieve dag voor onze klanten te realiseren. Het programma was opgebouwd met lezingen, workshops en fietsclinics. Hans Reitsma verhaalde over de route naar Rome, Paulien over de onvolprezen Limes route. Johan die net terug was uit Spanje, waar hij vijf weken was wezen bikepacken gaf hier een lezing over. Zelfs de fietsen zaten nog onder de Spaanse modder. Ronald Spijkerman gaf een lezing over zijn fietsavontuur met de Pendix in Amerika. Esther verschafte inzichten in Smartphone navigatie op de fiets, wat een veel besproken onderwerp is. Rosa en Jorma verzorgden een introductie in fietstechniek onder de blote hemel. 

 

 

Het weer was onwaarschijnlijk mooi en de lunch werd dan ook buiten genuttigd. De fiets clinics waren dan ook heel populair. Onder bezielende leiding van Ronald Hennekes (die ook het organiseren van de dag bijna volledig op zich had genomen), Ronald Spijkerman, Raymond en Johan werd er enthousiast gereden op de meegenomen Santos Pendix fietsen en de Gravel bikes.

De gekozen naam bleek perfect want we hebben uitsluitend vrolijke mensen gezien. Wat een geweldige dag en dank voor alle reacties.

We hebben van jullie genoten! Rosa, Johan en Jorma.