Lezing Van Bolivia naar Vuurland – 18 juni

Een fotografische reis

Afgelopen winter is Rosa van Santa Cruz de la Sierra in Bolivia naar Ushuaia in Argentinië gefietst. Door middel van prachtige foto’s neemt ze ons mee op haar reis. Een reis door hoge bergen, koud regenwoud en vulkaanlandschappen. Waar mogelijk ging ze van het asfalt af, dat zorgde soms voor de noodzaak de fiets te duwen over paardenpaden. Naast een reisverhaal deelt ze deze avond ook de lessen die fietsreizen haar leert. Lessen over tijd, over dingen en landschappen die veranderen, over comfort en over de magie die plaats kan vinden als je jezelf openstelt voor het onbekende.

Dinsdagavond 18 Juni, 19:30 – 21:00. 

De lezing wordt gegeven in de winkel van Beagle Bikes, Utrecht. De fysieke plekken in de winkel zijn schaars dus geef je snel op! Je kunt je altijd opgeven om online via zoom mee te doen. Middels een moderator kunnen zoom-deelnemers vragen stellen via de chat.

Geef je op middels onderstaande knop waar je aan kunt geven of je fysiek aanwezig wilt zijn of liever wilt meedoen via zoom. De kosten bedragen respectievelijk €6 en €3.

.