jose steenvoordenjose steenvoorden
06:52 24 Apr 24
Vorige maand een Santos traveller 3+ gekocht bij Beagle bikes, geloof me, daar denken ze echt met je mee! Wat een service. Vanwege mijn nekstenose moesten stuur en zadel verstelbaar blijven en hebben we samen gezocht naar de ideale zit op vlak terrein (Nederland).
Harry MoermansHarry Moermans
14:42 22 Feb 24
Santoszadel besteld en keurig verpakt binnen paar dagen ontvangen. Keurig!Dank voor de moeite.
Lee BeenenLee Beenen
18:23 10 Feb 24
Vriendelijk, deskundig, voelde me meteen welkom. Uitstekend!
Nienke RothuisNienke Rothuis
09:52 26 Nov 23
Super vriendelijke mensen en goede service! Dikke aanrader
Liesbeth de BieLiesbeth de Bie
10:03 01 Oct 23
Altijd behulpzaam en goede adviezen. Dat is waar het om draait. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.Zeer tevreden over.Liesbeth en Coen
Martine BuckMartine Buck
10:04 25 Aug 23
In april onze reis op de fiets moeten onderbreken, omdat mijn oude Koga niet sterk genoeg bleek. We hadden geluk en vonden een tweedehands Santos bij BeagleBikes. We kregen de wereld aan tips en adviezen voor onderhoud en meer. Wat een top bedrijf. We konden onze reis daardoor weer snel vervolgen en hebben inmiddels al meer dan 5000 km op de teller. De fiets fietst geweldig.Groetjes uit Slovenië 🇸🇮
Peter RigterPeter Rigter
16:30 13 May 23
Super tevreden over de mannen van Beagle Bikes, zeer behulpzaam vriendelijk en goed. Kwam voor een advies en voor ik het wist werd er naar gekeken én opgelost. Ze hebben er zeker een nieuwe klant bij.
Erwin van der HeijdenErwin van der Heijden
12:52 10 May 23
Goud eerlijk bedrijf met een hart van vakmanschap op iedere discipline van voorlichting tm onderhoud/reparatie
Ali Al HadauiAli Al Hadaui
10:01 28 Apr 23
Op zoek was ik naar een gele Ortlieb stuurtas van 7 liter. Nou, ik kan je vertellen dat de zoektocht hiernaar, online en offline, niet bepaald makkelijk was. Op meerdere websites en in meerdere fietsenwinkels was de felgele en felbegeerde stuurtas niet te vinden.Totdat ik toevallig binnenwandelde bij Beagle Bikes! Toen ik vertelde over mijn fietstocht glinsterde de ogen van de verkoper/fietsenmaker en trakteerde hij mij op een brede gulle glimlach. Ook kwamen de verhalen los over fietsen door het binnenland van Spanje. En dat fietsen langs de kust vanuit Barcelona naar Algeciras uit mijn neusgaten zou komen, dit vanwege de niet-authentieke-op-toeristen-aangepaste taferelen. Hij heeft mij wel doen twijfelen over mijn route!Anyway, zoek je een goede upper market fiets en/of accessoires en/of tips over fietsroutes, breng een bezoek aan Beagle Bikes. De brede glimlach is gratis.
Henny SinnemaHenny Sinnema
17:10 24 Mar 23
Wat een keuze in fietsen. Ik was er snel uit en heb al jaren plezier van mijn Santos. En de heren Johan en Jorma bieden deskundige hulp en een prima service.
Wilma HanskampWilma Hanskamp
20:23 22 Feb 23
Wil je een Santos fiets dan ga je naar Johan en Jorma van Beagle Bikes! Wat een ge-wel-di-ge shop is dat! En niet alleen vanwege de prachtige fietsen die ze er verkopen maar juist vanwege de hele goeie adviezen en super service die ze verlenen. Dat maakt de fiets experience echt compleet! Persoonlijk, met aandacht, vol enthousiasme, zeer vakkundig, alle fietsen zijn uit te proberen, vol vertrouwen, toegankelijk, kwaliteitsgericht, creatief, meer dan alleen fietsen, interessante lezingen, repair workshops, navigatie uitleg, lekkere koffie, etc. Kortom, fietsen op een Santos wordt zo écht een beleving!! En ik kom graag terug in de winkel!
Ronald HennekesRonald Hennekes
12:11 12 Feb 23
Ruim 3 jaar geleden heb ik me georiënteerd op een supersterke reisfiets. Dan duikt al gauw de naam Santos op. Speurend naar een aansprekende dealer kwam ik uit bij Beagle Bikes in Utrecht. Een World Store: grote woorden. Kunnen ze dat waarmaken?Daar kan ik -3 jaar verder- volop ja op zeggen.Allereerst de fiets: wat een fantastisch ding! Tot op de kleinste details uitgedacht en beproefd. Alle materialen en onderdelen van superkwaliteit. En ook met heel slimme voorzieningen, zoals de forumslager. Zeldzaam comfortabel en met indrukwekkende rij-eigenschappen. Lange afdalingen met 25 kilo bagage waren (en zijn) nooit instabiel. Tot 12% is het klimmen met zoveel spullen zelfs goed te doen! En op mijn reis naar Santiago de C. heb ik alleen een keer een band een beetje bij moeten pompen.En dan Beagle Bikes: Jorma en Johan runnen hun 'wereldfietswinkel' op een manier die me doet denken aan de goede buitensportzaken van de jaren 80. Veel verhalen en anekdotes, no nonsense advies. Zakelijk ook (als het moet), maar nooit hijgerig en op omzet belust. Ze hebben veel zelf uitgeprobeerd en ervaren en ze luisteren goed naar de ervaringen van hun klanten. Dus: ervaringsdeskundig en servicegericht tot op het bot en ook nog eens hele leuke gasten! Ik kom daar graag als ik in de buurt ben!
Joost de GrootJoost de Groot
09:02 03 Feb 23
Ik zou zeggen dat je alleen al voor de gastvrijheid deze winkel een keer moet binnen gaan. En dan ga je je, terwijl je van deze gastvrijheid aan het genieten bent, vergapen aan de prachtige fietsen die hier verkocht worden!Ik heb er eentje gekocht. Jorma laat je alle opties zien en wordt zelf helemaal enthousiast bij het praten erover. En Johan verleent daarna geweldige servicebeurten aan je fiets.O jee, ik vergeet nog de interessante lezingen en leerzame cursussen waarvan ik er nog veel te weinig heb meegemaakt.Kortom: perfecte winkel en nazorg!!
Jos PennartzJos Pennartz
20:02 04 Apr 20
Wij hebben na lang wikken en wegen bij Beagle Bikes allebei een Santos gekocht. Helemaal naar wens opgebouwd, helemaal afgestemd op wat wij als de ideale trekkingfiets beschouwen. Jorma en Johan zijn beide als geen ander in staat om actief mee te denken, en ze zijn zeer goed op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden, ook wat betreft navigatie en elektronica. De sfeer in hun winkel is er één van ontspanning en enthousiasme!Onze fietsen hebben hun kwaliteit bewezen tijdens een bij tijd en wijle tamelijk belastende tocht door Nieuw Zeeland, de Tour Aotearoa. Mede door de goede adviezen hebben we nu fietsen die robuust (en ook licht!) genoeg zijn om uitdagende fietsreizen mee te maken.
js_loader
Reizen op de fiets is puur en indrukwekkend. Santos fietsen zijn de beste reisfietsen en bij Beagle bikes hebben we een brede collectie
Bikepacking is voor de avonturiers. Santos heeft de ultieme fietsen voor deze daredevils. Bij Beagle bikes zijn we ervaringsdeskundig en hebeen alles in huis voor de bikepacker.
Santos e-bikes zijn de nieuwe norm. Geweldig zorgeloos fietsen met rugwind. Bij Beagle bikes hebben we een uitgebreide collectie in huis.
Santos urban fietsen zijn waanzinnig mooi, onderhoudsarm en fietsen geweldig. Beagle bikes heeft ze in huis.

WEBSHOP

ONZE WINKEL

Team

Jorma

Jorma Bosch is al heel erg lang fervent liefhebber van vakantiefietsen. Al zijn avonturen waren op de trouwe Santos Travel Master 2.6, zonder ooit het minste probleem. Uiteindelijk nam hij ontslag en fietste twee jaar de wereld over samen met Aziza. Beagle Bikes is de verwezenlijking van zijn ultieme droom. 

Johan

Johan is een ware fietsfanaat. Naast het werken bij Beagle Bikes geeft hij door het hele land lezingen en cursussen in Smartphone-GPS-navigatie, Bikepacking en Onderhoud onderweg. Johan heeft op alle continenten gefietst. Hij kan adviseren over techniek, maar even goed over de praktijk. Kom langs om kennis te maken met Johan, hij is boven alles ontzettend aardig.

Rosa

 

 

 

Ooit binnengelopen als klant en nu een onmisbaar onderdeel van ons team. Met een achtergrond in muziek, dans en beeldende kunst heeft ze een goed oog voor detail en in bijzonder zithoudingen. Ze heeft twee pracht fietsen gebouwd; een Omnium mini-max en een Santos 2.6 waarmee ze door Europa en Zuid-Amerika heeft gefietst.

Michel

 

 

 

Michel bewaakt elke vrijdag het fort van de werkplaats waar hij geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Naast Beagle Bikes werkt hij ook met bonsai bomen. Michel heeft voor elke gelegenheid een fiets waarmee hij lekker door de stad en de bossen crosst. 

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag: 10 tot 18 uur

Woensdag: 10 tot 18 uur

Donderdag: 10 tot 18uur

Vrijdag: 10 tot 18 uur

Zaterdag: 10 tot 17 uur

 

WITTEVROUWENSTRAAT 42
3512 CV UTRECHT
030 – 737 0584
INFO@BEAGLEBIKES.NL
WWW.BEAGLEBIKES.NL

PARKEREN


Meer tips over parkeren in Utrecht op PrettigParkeren.nl

Beagle Bikes is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 72226145.

Algemene voorwaarden

© Copyright 2018- Beagle Bikes